Mesto za reklamu
  1. 07. 2020.

Академска српска асоцијација је једина акредитована школа за учење српског језика као завичајног преко Скајпа од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Наставу изводе акредитовани предавачи коју су дипломирани и мастер филолози са дугогодишњим искуство у држању часова српског језика као завичајног преко Скајпа.

Поред дугогодишњег искуства, акредитовани предавачи говоре енглески језик и најмање још 2 страна језика што је од велике помоћи приликом комуникације са ученицима који не знају или слабије говоре српски језик.

У оквиру пројекта “Учење српског језика као завичајног кроз онлајн курс 2020”, Удружење Академска српска асоцијација позива припаднике српске дијаспоре старости од 15 до 19 година да се пријаве за бесплатан индивидуални тромесечни курс српског језика преко Скајпа.

Под покровитељством Министарства културе и информисања Републике Србије,

већ четврту годину заредом наставља се са популаризацијом и даљом реализацијом онлајн наставе.

Онлајн настава ће се реализовати од 10. августа до 31. октобра 2020. године.

Услов за пријаву је да ученици досад нису прошли обуку учења српског језика као завичајног преко Скајпа и да имају минимално знање енглеског језика.

Неопходно је да потенцијални ученик има солидан рачунар са звучницима и камером и добру интернет везу, да има основно знање српског и енглеског језика и жељу за учењем.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here