Mesto za reklamu
  1. 05. 2021.

Председник Скупштине Ивица Дачић сазвао је за уторак, 18. мај, први састанак Радне групе за међустраначки дијалог без посредовања странаца на којем ће бити речи о предстојећим активностима те групе која је основана са циљем да дефинише теме дијалога и координира његов даљи ток, преноси Танјуг.

Ивица Дачић jе после првог састанка власти и опозиције без странаца, а којем је присуствовао и председник Александар Вучић, донео одлуку о образовању Радне групе за међустраначки дијалог без посредовања странаца. Та одлука је донета пре три дана, 12. маја.

Чланови те групе су председник парламента Ивица Дачић, шеф посланичке групе Српске напредне странке Александар Мартиновић, председник Радне групе за сарадњу са ОЕБС-ом Дејан Ђурђевић, председник Доста је било Саша Радуловић и председник Покрета Двери Бошко Обрадовић.

У групи су и председник Демократске странке Србије Милош Јовановић, представница Заветника Милица Ђурђевић Стаменковски, председник ПОКС-а Жика Гојковић, копредседница Странке модерне Србије Татјана Мацура и заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here