Mesto za reklamu
  1. 08. 2020.

Министарство здравља Владе Републике Србије саопштило је да је у Србији је у последња 24 сата регистровано још 170 случајева заражених коронавирусом, а тестирано је 8.670 људи. У установама социјалне заштите заражено 220 особа

Од последица коронавируса у последња 24 сата преминуле су три особе, а до сада је у Србији умрло 695 особа док је проценат смртности 2,28 одсто.

На респираторима у болницама у Србији налази се 46 пацијента, што је за шест мање него јуче, а на болничком лечењу је 1.116 пацијената.

Укупан број регистрованих случајева заражених коронавирусом  је 30.548, а од почетка епидемије у Србији тестирано је више од 862.729 људи, наводи се у саопштењу.

У установама социјалне заштите заражено 220 особа

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Републике Србије саопштило је да је закључно са данашњим даном, у установама социјалне заштите и домовима за смештај одраслих и старих, потврђено присуство коронавируса код 153 корисника и 67 запослених.

Укупан број излечених корисника установа социјалне заштите износи 868, а број излечених особа које су запослене у установама социјалне заштите износи 338.

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Републике Србије саопштило је да су посете у установама социјалне заштите за смештај корисника и домовима за старе од данас, 22. августа, поново дозвољене.

 „Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here