Mesto za reklamu
  1. 07. 2022.

У Србији су на последњим јучерашњим објављеним мерењима регистрована 1.334 нова случаја заразе ковидом 19. , од последица ковида преминуле су још 3 особе, на болничком лечењу су 141 пацијент, од којих је 10 на респиратору, а оно што највише забрињава јесте енормно висок проценат заражености који је износио 15,68%.

Последњи подаци су забрињавајући, јер се већ током пар  недеља бележи раст броја оболелих од ковида-19 који је праћен и повећањем броја пацијената на болничком лечењу, а наравно и преминулим

Незнатно смањење укупним бројем новозаражених од 30 заражених само је последица смањеног броја тестираних, на иначе скромном узорку, за 726 испитаника. Да је број тестираних био као на претходном мерењу број заражених био би већи за стотину.

То само потврђује да је ситуација погоршана и да се захтева примена мера заштите за које моле озбиљни епидемиолози, јер се нови талас вируса очекује, тим пре јер се у земљама из којих нам долазе туристи и наши људи који тамо живе, енормно повећава број заражених и те мере увелико припремају мере како да се заштите. Чувајмо се!

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here