Mesto za reklamu
  1. 08. 2020.

У Србији је у последња 24 сата на корона вирус тестирано 9.100 особа, њих 247 било је позитивно, док су, нажалост, преминула три лица. Ипак, то је најмањи број умрлих у року од 24 часа још од 27. јуна када су преминуле две особе. У установама социјалне заштите заражене 302 особе

Последњи подаци Министарства здравља и Института „Батут“ показују да се на респираторима у болницама широм Србије налази 78 пацијената.

Највише пажње последњих дана посвећује се најављеним епидемиолошким мерама у школама, новим мерама према страним грађанима који ће на уласку у земљу морати да доставе негативан налаз Пи-Си-Ар теста, али и руској вакцини, првој која је регистрована у борби против ковида 19.

У установама социјалне заштите заражене 302 особе

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Владе Републике Србије саопштило је данас да је, закључно са данашњим даном, у установама социјалне заштите и домовима за смештај одраслих и старих потврђено присуство COVID-19 код 219 корисника и 83 запослених.

Укупан број излечених корисника установа социјалне заштите износи 777, а број излечених особа које су запослене у установама социјалне заштите износи 299.

“Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here