Mesto za reklamu
  1. 04. 2020.

У српским срединама на Косову и Метохији у последња 24 часа регистрован је један новозаражени коронавирусом, ради се о особи са подруцја општине Зубин Поток, док је у исто време излечено пет пацијената, саопштено је данас из Кризног штаба у Северној Митровици.

У извештају се прецизира да су током претходног дана излечени по један пацијент са подручја општина Зубин Поток, Звечан, Лепосавић и два пацијента из Северне Митровице, преноси Косово онлајн.

У српским срединама на Косову до данас је укупно оболело 97 особа, осам је преминуло од последица вируса ковид-19, док је више од половине, њих 52, излечено.

У Северној Митровици до сада је заражено 38 људи, 19 је излечено, а два лица су преминула. У Звечану је заражено 23, 17 је излечено, а једна особа је преминула, у Зубином Потоку је заражена 21 особа, 10 је излечено, а преминуло је једно лице. У Лепосавићу је заражено 15 особа, шест је излечено, а четири су преминула, наводи се у извештају.

У Клиничко-болничком центру у Северној Митровици лечи се десет пацијената, у Студентском дому у овом граду налазе се 23 заражена, на лечењу у Клиничком центру у Крагујевцу и у Клиничко-болничком центру “Драгиша Мишовић” у Београду хоспитализована су по два пацијента са Косова.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here