Mesto za reklamu
  1. 01. 2019.

„ЦИЉ НАМ ЈЕ ДА ДАЉЕ ЈАЧАМО РС И ЊЕНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ“

Председник Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да је обавеза Републике Српске да се сећа свих који су за њу дали живот и истакла да ће се у наредном периоду радити на јачању свести о значају опстанка Српске и оснаживања њених институција.

„Они су Републику Српску, која је рођена у миру, одбранили у рату, и због тога данас уживамо слободу“, рекла је Цвијановићева новинарима након полагања вијенаца погинулим борцима Војске Републике Српске на бањалучком гробљу „Свети Пантелија“ поводом обиљежавања 9. јануара – Дана Републике.

Она је нагласила да је у претходном периоду урађено много, а да је циљ јачати Републику Српску и њене институције.

„Намјеравамо да јачамо свијест о важности опстанка Српске и нашој обавези да ми који дјелујемо у оквиру институција заједно са народом радимо на јачању Републике Српске“, истакла је Цвијановићева.

Она очекује да се убудуће сви окупе око свих важних догађаја и свега што су интереси Републике Српске.

„Да не водимо рачуна о томе којој политичкој партији припадамо, већ да разумијемо да су, када је ријеч о интересу Српске, сви у оквиру једне партије која се зове јака Република Српска“, нагласила је Цвијановићева.

Она је изразила задовољство што се дан рођења Републике Српске ове године обиљежава у миру и у стабилној Републици, која зна куда иде сигурним корацима – ка јачању, развоју и одржавању политичке стабилности.

„Српска стварност“ / Срна /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here