Mesto za reklamu
  1. 12. 2019.

Председник и премијерка Србије, Александар Вучић и Ана Брнабић честитали су Божић свим грађанима Србије који овај празник славе по грегоријанском календару. Божић су честитали и председница парламента и министри у Влади Србије и други званичници

“У време радосних божићних празника, наше мисли су са захвалношћу и искреним жељама упућене свим нашим грађанима, комшијама и њиховим породицама, који данас славе празник рођења Богомладенца. Нека ваше домове и срца испуне радост, благостање, мир, срећа, добро здравље и сваки благослов”, навео је председник Вучић у својој честитки. Додао је да жели свако добро и да у духу заједништва, мира и слоге, грађани Србије заједно и благословено дочекују све празнике.

Премијерка Ана Брнабић честитала је највећи хришћански празник свим грађанима који славе Божић по Грегоријанском календару, уз жељу да га проведу у миру, благостању и породичној срећи.

“Негујући различитости у вери, нацији и култури можемо остварити благостање и просперитет и сигурну будућност за све грађане Србије”, наводи се у честитки премијерке Брнабић.

Председница парламента Маја Гојковић пожелела је да вредности Божића буду путоказ бољем разумевању и поверењу међу људима и подстакну на већу солидарност и бригу за ближње.

“Желим да вам Божић донесе много здравља, среће и успеха и да празничне дане проведете у миру, слози и радости”, навела је Гојковић.

Божић 25. децембра славе римокатолици, протестанти, православни Грци, Албанци, Пољаци, Чеси и Словаци, прослава Божића обележава се 7. јануара у Србији, Русији, Јерусалиму, Грузији и Сирији…

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here