Mesto za reklamu

30.09.2019.

Одбојкаши Србије, европски шампиони, стигли су данас у Београд летом из Париза. Након дочека на аеродрому, одбојкаши су се упутили ка згради Председништва, где их је примио председник Србије Александар Вучић.

Репрезентативци Србије слетели су у 12.40 сати на београдски аеродром „Никола Тесла“ на редовном лету „Ер Србије“ из Париза ЈУ311.

На аеродрому су их сачекали чланови породица, навијачи, људи из Одбојкашког савеза, новинари, представници главног спонзора Поштанске штедионице…

Европске шампионе особље „Ер Србије“ послужило је у авиону шампањцем и тортом на којој је писало: „Шампиони, честитамо — Ер Србија.“

Златни момци у Београд су слетели у сјајном расположењу, а фантастичан успех су залили пенушавим пићем и засладили тортом.

Председник Вучић примио златне одбојкаше

Председник Александар Вучић примио је данас одбојкаше Србије који су освојили златну медаљу на Европском првенству у Француској.

Вучић је шапмионима Старог континента захвалио на освојеној медаљи и истакао да су сви грађани поносни због фантастичног резултата који су остварили.

„Прво су даме донеле злато из Анкаре, сада ви злато из Париза. Цела Европа зна да смо одбојкашка сила број 1“, поручио им је председник на пријему на Андрићевом венцу.

Одбојкаши су председнику поклонили дрес капитена са бројем 4, са потписима свих играча, а селектор одбојкашку лопту. Уз одбојкаше, стручни штаб и руководство Одбојкашког савеза Србије, на челу са председником Зораном Гајићем, пријему су присуствовали и председник ОКС Божидар Маљковић и државни секретар за спорт Предраг Перуничић, као и градоначелник Београда Зоран Радојичић.

Испред Скупштине града вечерас од 20 сати биће организован свечани дочек.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here