Mesto za reklamu
  1. 12. 2019.

Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас, реаговао је на данашњу изјаву председника Србије Александра Вучића и оценио да Вучић помињањем његовог имена покушава да оправда себе и своје сараднике.

„Тужно је слушати како Вучић у покушајима да оправда глупости и лоповлук себе и својих сарадника, упорно понавља моје име. То је доказ фрустрације човека кога сам победио на сваким слободним изборима, али и тоталног распада система у коме се Вучић пита за све“, истиче Ђилас у писаној изјави. Он је рекао да Вучић одлучује о свему, од тога ко у Звезди треба да да гол у квалификацијама за Лигу шампиона, преко пројектовања треће жице за гондолу коју, како је додао, не желе ни грађани ни стручњаци, до тога колико ће „наше земље да поклони својим арапским пријатељима који протерују српске новинаре“.

„За то време у режимским медијима смењују се приче о златном добу, ванредном стању и злој опозицији. Лажи којима покушава да сакрије једини мерљив резултат седам година своје власти власти – 140 људи који дневно побегну из Србије. Ми као народ нестајемо, док се он и каста око њега богате“, истакао је Ђилас.

Он је додао и то да никада ништа није питао што се тиче Наде Топчагић, али да, сад кад је Вучић то поменуо, пита како су јој „он и Весић помогли да измири дуг од 100.000 евра“ за градско грађевинско земљиште, како је то госпођа Топчагић сама рекла, подсетио је Ђилас. „Да ли јој је град опростио дуговање и по ком основу или су јој дали 100.000 евра да плати дуг? Чекам одговор“, поручио је Драган Ђилас.

„Српска стварност“ / Агенције /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here