Mesto za reklamu
  1. 06. 2021.

Најбољи тенисер Србије и света Новак Ђоковић учествовао је у ревијалном мечу пред прво издање АТП турнира на Мајорки који се игра на трави. У мечу су учествовали Новаков брат Марко, његов тренер Горан Иванишевић и Томи Хас.

Први тенисер света је већ три дана на Мајорки где ће учествовати на турниру у дубл конкуренцији у пару са Гомезом Ерером, што ће му бити својеврсна припрема за учешће на Вимблдону.

Ђоковић је добио и почасно чланство у клубу на Мајорки а у изјавама медијима је посебно истакао да се одлично проводи и да му се посебно допала овдашња атмосфера.

„Хвала, нисам ово очекивао. Мој први пут на Мајорки и већ се одлично проводим с породицом. Нисмо планирали да сад играмо заједно, али живот је уредио да играм с братом, невероватно. Хвала Тонију и свима који су део организације што су нам учинили да време овде буде посебно. Тек ми је трећи дан, фантастично се проводим”, рекао је Ђоковић.

Први меч на турниру Ђоковић и Гонез Ерера играће у понедељак са паром у коме су Србин Никола Чачић и Босанац Томислав Бркић.

Новак се на Мајорки припрема за Вимблдон на коме ће бранити титуле освојене 2018. и 2019. године. Турнир на Вимблдону почиње 28. Јуна.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here