Mesto za reklamu
  1. 07. 2021.

Српски тенисер Новак Ђоковић први је играч на свету који је обезбедио учешће на Завршном мастерсу, који ће се од 14. до 21. новембра играти у Торину.

Најбољи тенисер света ће 14. пут у каријери играти на Завршном мастерсу.

Ђоковић ће покушати да дође до шесте титуле, чиме би се изједначио са Роџером Федерором на листи тенисера са највише трофеја на овом турниру.

“Срећан сам што сам се тако рано пласирао. Италијански навијачи познају тенис тако да сам сигуран да ће то бити сјајан догађај са фантастичном атмосфером”, изјавио је Ђоковић, а преноси АТП.

Новак је освајањем трофеја на Вимблдону постао први тенисер на АТП листи, који је обезбедио пласман на овогодишње издање Завршног турнира.

“Одушевљени смо што имамо унапред познату ситуацију и одлуку да ће светски број 1 играти у Торину у првом италијанском издању Завршног турнира. Ђоковић није само велики шампион, који увек осигурава одличан шоу, већ је и идол италијанске јавности. Наравно, искрено се надам да ће се и наш Матео Беретини квалификовати, како би могао да има прилику за реванш против Новака”, изјавио је Ангело Бинаги, председник Италијанског тениског савеза.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here