Mesto za reklamu
  1. 11. 2021.

Новак Ђоковић савладао Британца Камерона Норија са 2:0 по сетовима 6:2, 6:1 у последњем мечу Зелене групе финалног АТП турнира у Торину. Наш тенисер сутра, у суботу, у полуфиналу игра против Немца Александра Зверева.

Новак је лако и  убедљиво савладао мање искусног Британца, који се, имајући у виду ко му је противник, није приказао у најбољем издању.

На почетку меча Новак је одузео сервис противнику и одмах показао да ће лако обавити посао.Нори је из другог покушаја успео да освоји свој сервис, али већ наредни Ђоковић му одузима сервис без изгубљеног поена, а потом рутински приводи сет крају – 6:2.

Слична сируација била је и у другом сету. У петом гему опет одузима сервис противнику и до краја меча Нори није освојио ниједан гем.

На сервис противника Новак је стигао до три везане брејк и меч лопте, искористио је трећу и тако завршио меч резултатом – 6:1 у другом сету за укупно 66 минута.

Ђоковић у суботу у полуфиналу игра против Александра Зверева, а меч је на програму од 21.00. У првом полуфиналу, од 14.00, играју Данил Медведев и Каспер Руд.

„Српска стварност“  

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here