Mesto za reklamu
  1. 03. 2021.

Председник Црне Горе Мило Ђукановић поручио је да изборни резултат у Никшићу није његов политички крај, додајући да “верује у свој скори повратак у државну власт”.

Мило Ђукановић је за ТВ Нова БиХ, након локалних избора у Никшићу, поновио да је ДПС и даље најјача политичка партија.

“Видјели сте да се то у овом случају није догодило, да је ДПС поправио резултат у односу на парламентарне изборе и тиме најавио своју стабилну улогу на црногорској политичкој сцени и своју водећу улогу у заступању европске будућности Црне Горе и, ја вјерујем, свој скори повратак у државну власт у Црној Гори”, рекао је Ђукановић.

Оценио је да, из партијског угла, нема разлога за незадовољство.

“Ако гледамо из државног угла, онда треба примијетити да је, на неки начин логично, да свега неколико мјесеци након побједе данас владајуће коалиције, побједе на коју су чекали 30 година, још увијек на сцени еуфорија побједника, тако да мислим је још увијек мали број бирача био у стању да рационално разлучи квалитет вршења власт у претходних неколико мјесеци, али мислим да ће и то услиједити у наредним мјесецима. Ипак, у структури подршке коју је добила државна владајућа колиција дошло је до промјене”, казао је Ђукановић на Нова БиХ.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here