Mesto za reklamu
  1. 05. 2019.

Поносно и храбро, референдумски на изборе за градоначелнике четири општине на северу Косова и Метохије, јер ово су избори на којима морамо да наступамо као један пред Приштином, порука је директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића пред излазак на биралишта 19. маја.

Марко Ђурић је у гостовању на ТВ Мост рекао да је то излазак на биралишта за Србију, српско име и боље дане када нећемо морати да бринемо о томе да неко из Приштине покушава да пипне нешто где никада није био нити ће икада бити.

Како је нагласио, Косовска Митровица, Звечан, Зубин Поток и Лепосавић су српска земља где живи српски народ што нико никада неће моћи да промени.

Директор Канцеларије за КиМ је нагласио да држава Србија стоји иза свог народа на КиМ, политички, материјално и на сваки други начин како би заштитила његову безбедност и опстанак те подсетио да је и председник Србије Александар Вучић нагласио да иза српског народа на КиМ не стоје само институције Србије већ цео српски народ.

Он је додао да су тога свесни у Приштини где су нервозни, јер су очекивали да ће Срби изборе бојкотовати како би могли да у том случају протуре своје људе Албанце за градоначелнике.

“То нећемо дозволити”, рекао је Ђурић и поручио да ће сви заједно у недељу јединствено обавити своју дужност према породици, пријатељима, држави Србији како би показали да је реч о српској земљи.

“Зато очекујем масован излазак на биралишта да би сачували српски карактер и то је наш демократски, политички вид борбе”, рекао је Ђурић и поручио да Србе неће застрашити никакве претње довођења полицајаца. Показаћемо мирно и демократски да не могу да нам отму наше општине на начин на који су замисили”, додао је Ђурић.

 „Српска стварност“ / ТВ Мост /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here