Mesto za reklamu
  1. 01. 2020.

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић разговарала је данас у Абу Дабију са принцем престолонаследником шеиком Мухамедом бин Заједом Ал Нахјаном уочи почетка обележавања Недеље одрживог развоја (Abu Dhabi Sustainability Week – ADSW), која представља глобалну платформу за убрзање одрживог развоја у целом свету.

Догађај окупља људе из света политике, многе стручњаке из области индустрије, технологије и вештачке интелигенције, као и лидере одрживости нове генерације.

Кроз ову иницијативу, Недеља одрживости подстиче размену знања, примену нових стратегија и пружање решења за покретање економског развоја и друштвеног напретка.

Платформа је посвећена унапређењу разумевања главних друштвених, економских и еколошких трендова који креирају одрживи развој у свету.

Принц престолонаследник шеик Мухамед бин Зајед Ал Нахјан је одликован Орденом Србије на ленти за заслуге у јачању пријатељства и сарадње Републике Србије и Уједињених Арапских Емирата. У Србији је боравио на инаугурацији председника Републике Србије Александра Вучића 2017. године.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here