Mesto za reklamu
  1. 05. 2021.

НовакЂоковић, најбољи тенисер света и Министар унутрашњих послова у Влади Републике Србије Александар Вулин, констатовали су приликом данашњег сусрета да је спорт област у коју треба непрестано улагати, јер првенствено доприноси правилном васпитању и развоју деце и омладине, али и афирмацији Србије.

Вулин је најбољем тенисеру света честитао на свим досадашњим успесима и резултатима и захвалио на свему добром и значајном што је учинио и што и даље чини за Србију.

Министар је истакао да је бављење спортом изузетно важно за младе и да сваки спорт доприноси и томе да они “не буду на улици”, већ да развијају и усвајају праве вредности и правилне облике васпитања и понашања.

Он је оценио да деца и омладина кроз бављење спортом развијају осећај заједништва, пријатељства и да, такође, не треба занемарити ни правилан физички развој који бављење спортом обезбеђује.

Ђоковић је, са друге стране, исказао захвалност Вулину на свему што МУП чини на пољу афирмације спорта у Србији, посебно кроз успехе које припадници полиције постижу на међународним такмичењима, али и на свесрдној подршци приликом организовања тениских турнира у Београду, на којима пружа апсолутну безбедност како учесницима, тако гледаоцима и свима који у њиховој организацији учествују.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here