Mesto za reklamu
  1. 05. 2020.

Према оцени метеоролога РХМЗС данас се очекује сунце и облаци и још топлије. Највиша температура до 33 степена.

Данас ће у Србији бити променљиво облачно са дужим сунчаним периодима и веома топло. Повремено ће бити и слабе кише.Ветар слаб до умерен, у планинским пределима на југозападу умерен до јак јужни и југозападни, на северу увече у скретању на северни и североисточни. Најнижа температура од 12 до 18, а највиша дневна од 28 до 33 степена.

Време наредних дана:

Петак: Променљиво облачно са дужим сунчаним периодима и у већини крајева веома топло осим на северу, где се очекује мало свежије и местимично је могућа краткотрајна киша, понегде и пљусак са грмљавином. Ветар слаб до умерен, јужних смерова, после подне на северу и западу појачан западни. Најнижа температура од 11 до 17, а највиша дневна од 27 до 33 степена.

Субота: Променљиво облачно, на северу местимично могућа краткотрајна киша, у осталим крајевима са дужим сунчаним периодима. Ветар слаб до умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 12 до 16, највиша дневна од 23 до 28 степени, на југоистоку до 32 степена.

Недеља; Променљиво облачно, на северу местимично могућа краткотрајна киша, у осталим крајевима са дужим сунчаним интевалима. Ветар слаб, променљивог правца. Најнижа температура од 12 до 15, највиша дневна 25 до 29 степени, на југоистоку око 32 степена.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 18.05.2020. до 22.05.2020.)

Почетком седмице променљиво и топло. После подне на северу, а у току ноћи у осталим пределима јаче наоблачање са кишом, пљусковима и грмљавином. Затим, од уторка, у већини крајева осетно свежије и променљиво облачно местимично са кишом и локалним пљусковима. На југу земље ће се задржати суво.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here