Mesto za reklamu
  1. 05. 2020.

Према најави метеоролога РХМЗС преподне ће бити прохладно, дан ће бити свеж и ветровит. Киша је престала да пада на северу, а током дана ће престати и у осталим Србије. Највиша дневна температура биће од 13 до 18 степени.

Време у Србији ће данас бити свежије и ветровито. Ујутро и пре подне облачно, местимично с кишом, на високим планинама са снегом, а од средине дана и после подне постепени престанак падавина и делимично разведравање. Само ће на северу земље бити суво, пре подне сунчано, после подне умерено облачно. Ветар умерен, повремено јак, северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 7 до 12, а највиша од 13 до 18 степени.

Време наредних дана:

Четвртак: Променљиво облачно са сунчаним интервалима и мало топлије. Ветар умерен и јак, северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 3 до 9, а највиша од 15 до 20 степени.

Петак: Претежно сунчано и још мало топлије. Ветар слаб и умерен, северозападни, увече и у току ноћи у скретању на североисточни. Најнижа температура од 4 до 9, а највиша од 19 до 23 степена.

Субота: Претежно сунчано и још топлије. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 4 до 12, а највиша од 22 до 27 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 10.05.2020. до 14.05.2020.)
У већини дана претежно сунчано и топло, само у уторак пролазно наоблачење, понегде с кишом.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here