Mesto za reklamu
  1. 07. 2022.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС данас ће у Србији пре подне бити сунчано, а у току поподнева и ноћи биће пљускова и непогода. Температура ће бити у току преподнева од 16 до 23 степени, а у току дана биће до 36 степени.

Време у Србији:

Републички хидрометеоролошки завод упозорава да ће се и данас задржати високе температуре у већини места од 33 до 36 степени, а да ће од среде температуре бити у осетном паду.

РХМЗ најављује да су могуће локалне краткотрајне временске непогоде – јак пљусак са великом количином падавина за кратко време, град, јак и олујни ветар, са највећом вероватноћом на северу, западу, југозападу Србије.

У Србији ће пре подне бити сунчано. После подне, увече и током ноћи променљиво и нестабилно, местмично с кишом, пљусковима и грмљавином, а локално су могуће и временске непогоде (јак пљусак, град, јак и олујни ветар).

Ветар пре подне слаб променљив, после подне и умерен западни и северозападни. Јутарња температура од 16 до 23 , највиша дневна од 32 до 36 степени.

Време у Београду:

У Београду ће бити претежно сунчано и веома топло.

После подне и увече променљиво и нестабилно с пљусковима и грмљавином.

Јутарња температура око 23, највиша дневна око 36 степени.

Прогноза за наредних седам дана:

Према излгедима времена за наредних седам дана, биће осетно свежије.

У среду променљиво облачно, местимично с кишом и локалним пљусковима с грмљавином. У четвртак претежно сунчано уз дневни развој облачности и углавном суво време. Затим претежно сунчано, само се у петак и суботу после подне, углавном у брдско-планинским пределима, уз променљиву облачност очекују локални пљускови и грмљавине.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here