Mesto za reklamu
  1. 08. 2020.

Др Нада Јуринчић, која је као светски експерт, лекар – педијатар из бивше Југославије, провела дуги низ година у Африци, тврди да коронавирус није опасан, колико га таквим чини пропаганда. Из искуства које је стекла у Африци, где је директно била одговорна за вирусе који имају високу смртност, каже да Ковид-19 не спада међу њих.

„Ја сам као лекар-педијатар, сада у пензији, која је годинама у Африци била директно одговорна за вирозе, које имају високу смртност. (нпр. Рота и друге.) сматрам да корона није баш тако опасна. За сваког лекара, који има темељно образовање и потпуну информацију, сасвим је јасно да је у овом случају злоупотребљена појава вируса короне, за производњу масовног страха са мрачним намерама“ – тврди др Јуринчић.

Основна информација коју морају сви знати указује др Јуринчић јесте да је вирус короне један од многих вируса из групе инфлуенца вируса – групе вируса грипа, чија је особина спонтана мутација и долазак у зимским месецима.  Синдром, који та групација вируса изазива, је синдром горњих и доњих дисајних путева – од рхинитиса, пхарyнгитиса, ларyнгитиса до бронцхитиса и пнеумоније. Дакле, ти вируси „посећују“ људску врсту већ најмање 150 година и то сваке године.  Удео Корона вируса у синдрому грипа је 7-15%. Он није ништа другачији од других инфлуенца вируса (вируса грипа) – не воли носну слузницу, па више напада ждрело, грло и бронхије – истиче Др Јуринчић.

Др Јуринчић објашњава и зашто се то чини:

Најпре да спроведу мере изолације човека од човека, да би разорили националне државе, уништили њихову привреду  и то пре свега мала и средња предузећа, јер ће велики капитал опстати, пре свега штампањем новца, јер федералне, а и друге банке банке томе и служе.

Др Јуринчић каже и да ће се ради остваривања постављених циљева служити различитим методама: Између осталог желе да спроведу принудну вакцинацију и притом ће се служити разним механизмима.

У објашњавању тих метода др Јуринчић указује на поступке који се у овом тренутку могу сматрати научном фантастиком и заиста је нама обичном смртницима тешко да поверујемо да је то уопште могуће.

Сматрајући себе не компетентним, чак и као новинара који такве ствари само преноси, верујемо да ће и позвани изнети свој став и објаснити да ли је тако нешто уопште могуће.

Др Нада Јуринчић указује да је у питању велика игра и превара светских прикривених интересних група, каква до сада није виђена и очито да очекује да ће се њихове намере ипак открити и зауставити.

Оно што је у овом тренутку могуће јесте да се од вируса корона ипак заштитимо, нама добро знаним мерама које нам се преносе, а и Др Јуринчић сматра да је ношење маски, посебно у зимским месецима, итекако важно, јер када се посећују места на којима има много људи, да је то део опште здравствене културе и начин да се природно имунизујете –  поручује лекарка са наших простора, са светским искуством, Др Нада Јуринчић, која је већи део живота провела у Африци, борећи се са сличним вирусима, попут Короне, који је успео да заплаш цео свет.

„Српска стварност“ / Ј. С. /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here