Mesto za reklamu
  1. 06. 2021.

Председник црногорске Владе Здравко Кривокапић, потпредседник Владе Дритан Абазовић и председник Скупштине Алекса Бечић издали су заједничко саопштење у којем истичу да су против рушења владе и одржавања нових парламентарних избора.

Здравко Кривокапић, Дритан Абазовић и Алекса Бечић у заједничком саопштењу наводе да су против рушења Владе јер је Црној Гори потребна стабилност уз неодложно спровођење коренитих реформи.

Они су се, као потписници споразума на основу којег је формирана актуелна влада, огласили поводом, како наводе, спекулација које се ових дана могу чути у јавности, а које се тичу начина на који ће бити решена тренутна политичка криза у Црној Гори.

У саопштењу истичу да изборна победа остварена 30. августа 2020. године представља највећу вредност њиховог политичког рада која је изнад је личних и партијских амбиција.

“Актуелна Влада ужива пуну подршку потписника овог саопштења, а о евентуалним променама у њеном саставу и начину деловања неопходно је спровести отворен и конструктиван дијалог између Владе и парламентарне већине”, пише у саопштењу.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here