Mesto za reklamu
  1. 11. 2021.

У Црној Гори се новим епидемиолошким мерама, које су од данас на снази, забрањују прославе Нове године на отвореном, свадбе на отвореном и у затвореном, као и рад ноћних клубова.

Такође, ограничава се време рада угоститељских објеката до поноћи и забрањује организовање ученичких екскурзија и излета, приватних прослава и рођендана, а боравак у кућама и становима се препоручује само члановима истог домаћинства.

Национална дигитална ковид потврда од раније је услов за прелазак државне границе, за боравак у унутрашњости угоститељских објеката, за присуство представама и спортским такмичењима.

Влада Црне Горе и даље разматра могућност да од 1. децембра буде уведена обавеза поседовања Националне дигиталне ковид потврде за комплетну јавну управу – здравство, просвету, Управу полиције, Војску, преноси РТЦГ.

Ако те мере буду усвојене, од 1. децембра Национална дигитална ковид потврда биће нужна и за улазак у јавни превоз, тржне центре, теретане, пословне просторе и пословне зграде у којима делатност обављају више од три привредна друштва, односно предузетника и објекте површине веће од хиљаду метара квадратних у којима се врши трговина на мало непрехрамбене робе.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here