Mesto za reklamu
  1. 06. 2020.

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић најавила је данас да ће сутра ујутру, заједно са министром здравља Златибором Лончаром, отпутовати у Нови Пазар како би се лично уверила у ситуацију у том граду.

Брнабић је у изјави за агенцију Танјуг навела да Влада Србије подршку Општој болници у Новом Пазару пружа интензивно од средине прошле недеље, али да жели да види да ли је било шта додатно потребно што може да се уради за тај град.

У последњих 48 часова имамо огромну количину лажних вести и дезинформација у вези са ситуацијом у Новом Пазару и желимо да одемо тамо и покажемо шта је права истина, шта смо све урадили и шта све радимо за Нови Пазар, истакла је премијерка.

Она је рекла да жели да својом посетом покаже колико лично подржава све здравствене раднике, њихове сараднике и све оне који се боре.

Јако је важно да ставимо праву слику на све вести које се шире друштвеним медијима. Уколико постоји потреба остаћу дуже али тамо имамо тимове људи који помажу директору Опште болнице да уреди процес рада. Ситуација је много боља, али видећу да ли је потребно додатно да упутимо људе, рекла је Брнабић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here