Mesto za reklamu
  1. 11. 2019.

Мрежа Џорџа Сороша, чији је главни партнер на овим просторима црногорска власт, најснажнији је механизам хибридног рата у колонизацији Црне Горе, изјавио је данас један од лидера Демократског фронта /ДФ/ Андрија Мандић.

Мандић истиче да се преко ове мреже перфидно напада на темељне вриједности хришћанства, а мете су национални идентитет, сувереност држава, Српске православна црква, породица, национални патриотизам у оружаним снагама, као и традиционални морал.

– Сорошева мрежа усмјерава политичко јавно мнење, контролише корумпиране функционере, разбија опозиционе партије, саботира протесте и амортизује народно незадовољство – навео је Мандић у писаној изјави.

Он је навео да је Сорош први пут примијенио методе хибридног рата градећи контакте власти Мила Ђукановића са европским банкарима за увођење њемачке марке у Црне Горе.

– Сорош је, такође, обезбиједио Ђукановићу везе са глобалним банкарским неоколонијалистима, кроз куповину ЦКБ и Арсенал Тиват, преко његове инвестиционе групације Тригранит. Порто Монтенегро је тако, у највећем дијелу, постао играоница за богате глобалне банкаре, тајкуне и криминалце – тврди Мандић.

Он је позвао све грађане, медије и невладине организације из Црне Горе, које је претходних година подржала Сорошева фондација, да прекину сарадњу са њим како би истински помогли промјене у Црној Гори.

– ДФ је постао дио огромног покрета који води планетарну битку против ове пошасти на свим меридијанима. Данас су заједно европски народњаци и конзервативци са америчким републиканцима и евроазијским патриотама који су најдужи временски период били предмет бруталног напад овог опасног човјека и његове организације – навео је Мандић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here