Mesto za reklamu
  1. 01.2019.

Мајка настрадалог младића Давида Драгичевића, Сузана Радановић, добила је позив за испитивање који јој је упутило Министарство унутрашњих послова Републике Српске, које је сумњичи за прислушкивање и тонско снимање, преноси портал “Kликс”. Радановићева је изјавила да ће се одазвати позиву.

У Полицијској станици Бањалука Сузана Радановић треба да се појави сутра у девет сати ујутро, а уколико се не појави и не обавести полицију, биће приведена.

Група Бањалучана је и вечерас палила свеће испред Саборног храма Христа Спаситеља, јавља Кликс.

Како их полицијски службеници не би уклањали због ненајављеног скупа, стајали су у мањим групама и држали свеће у рукама.

У обраћању јавности, Сузана Радановић је рекла да не зна којим доказима располажу против ње.

“Данас ми је полиција донела позив због јучерашњег снимка који сам пустила. Доказали су да је то разговор Карана и Додика, хвала им на томе. Ја сам снимак добила, да сам стајала поред Карана приметио би ме”, рекла је Радановићева.

Напоменула је да ће се одазвати позиву ПУ Бања Лука и да иде са својим адвокатом.

Поновила је да не зна где је Давор Драгичевић и да нема никаквих информација да је адвокат контактирао Окружно јавно тужилаштво Бање Лука у вези предаје Давора Драгичевића.

До сада је ухапшено више особа из групе “Правда за Давида”, али су након саслушања пуштени на слободу.

Окружно бањалучко тужилаштво је саопштило да наставља истрагу против њих.

Истрага о убиству Давида Драгичевића се није померила са мртве тачке, а тужилаштво се није изјаснило о овом предмету и још је без одлуке.

Још се не зна где се налази Давор Драгичевић, који је нестао 30. децембра након протеста одржаног у Бањалуци.

Полиција је расписала потерницу за њим, а Сузана Радановић је рекла да нема коме да пријави његов нестанак.

Нико од чланова групе “Правда за Давида” не зна где је Давор. Његов мобилни телефон је недоступан, Фејсбук профил угашен, а никоме се није јављао. Адвокати не саопштавају да ли су ступили у контакт са њим.

„Српска стварност“ / РТС, Кликс /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here