Mesto za reklamu
  1. 03.2019.

Победница фестивала „Беовизија 2019“ и представница Србије на 64. такмичењу за „Песму Евровизије“ је Невена Божовић! Средином маја у Израелу, у Тел Авиву Невена ће Србију представљати песмом „Круна“. „Све ми је нестварно. Велико хвала свима који су гласали за мене“, рекла је представница Србије након победе.

Невена Божовић представља Србију на „Евросонгу“!

У изјави за РТС представница Србије рекла је да јој победа делује нестварно. „Велико хвала свима који су гласали за мене“, рекла је Невена и открила да песму није писала наменски за „Евросонг“, али да после два учешћа на том такмичењу зна какве је припреме очекују.

Резултати гласања

Након гласања жирија прва три места заузимају Невена Божовић, Сашка Јанкс и „Вондер стрингс“ и Ивана Владовић. Међутим, СМС гласови могу потпуно променити редослед.

Жири „Беовизије 2019“

Чланови жирија током финалне вечери фестивала били су Мирослав Миша Алексић, музичар, члан групе „Рибља чорба“, певачица Бојана Стаменов која је била представница Србије на „Евросонгу“ 2015. године, текстописац Дејан Ивановић, поп певачица Гоца Тржан. Председник жирија био је Александар Милић Мили, композитор и продуцент.

Од прихода од СМС гласања током све три вечери „Беовизије 2019“, а у оквиру РТС-ове акције „Рак је излечив“, биће купљен апарат за магнетну резонанцу Центар за магнетну резонанцу у Клиничком центру Србије.

“Srpska stvarnost” / RTS /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here