Mesto za reklamu
  1. 12. 2019.

Несуђени купац “Мегатренда” Д. Ђ. признао је да је у петак лажно пријавио како је над њим извршено разбојништво упадом три мушкарца у стан, јер се испоставило да су у питању били власници стана, и закључио споразум са Трећим основним тужилаштву у Београду. Тужилаштво је против Д.Ђ. иначе покренуло више кривичних поступака због превара и других кривичних дела. 

Према споразуму са тужиоцем, који је већ потврдио и суд, Д. Ђ. је изречена условна осуда од три месеца затвора са роком проверавања од једне године.

Пресуда је постала правоснажна, јер су се сви учесници поступка одрекли права на жалбу, речено је Танјугу у тужилаштву.

Д. Ђ. је наводно требало да купи Универзитет “Мегатренд” од Миће Јовановића, који је крајем прошле седмице саопштио да од продаје “Мегатренда” одустаје, јер је преварен.

Д. Ђ. се на терет ставља кривично дело лажног пријављивања, јер је у петак пријавио да су му у стан ушла три непозната мушкарца и одузела му два телевизора и лакше га повредила.

Испоставило се да су у питању власници стана којима је осумњичени дуговао новац за кирију и који су му претходно најавили свој долазак.

У Тужилаштву кажу да се против Д. Ђ. води више кривичних поступака због кривичних дела недавање издржавања, превара и злоупотреба службеној положаја.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here