Mesto za reklamu
  1. 05. 2019.

Промоција Београда и Србије у Грчкој, осмишљена као везана презентација у три грчка града, успешно је реализована у Солуну низом догађаја за публику и пословне госте, након чега ће бити настављена у Атини и Лариси.

Грађанима Солуна и туристима у посети овом граду, Туристичка организација Београда (ТОБ) и Национална Туристичка организација Србије су представиле туристичку понуду нашег града и земље кроз целодневни програм на Платоу испред „Беле куле”.

Посетиоци су уживали у наступу културно уметничког друштва које је уз традиционалну изворну српску музику, хор и оркестар извело сплет народних игара, док су на штандовима могли да се информишу о туристичкој понуди различитих дестинација наше земље, Ниша, Лесковца, Војводине, Крагујевца, Сокобање, Мионице. Београд је истакнут кроз актуелну понуду за наступајућу летњу туристичку сезону, док су велико интересовање привукли најпопуларнији музички догађаји у нашој земљи (Beer Fest, Exit, Сабор трубача у Гучи, Нишвил и други).

После догађаја на отвореном простору испред Беле куле који је медијски забележио велики број грчких и наших медија, организован је свечани скуп у хотелу Mediterranean Palace намењен новинарима и представницима туристичке индустрије Грчке.

Госте је поздравио градоначелник Солуна, Јанис Бутарис, после ког су се присутнима обратили представници Београда и Србије, Nikos Sapountzis, директор Tourism Plus и Kiki Kolatskou, представник наше националне авио компаније Air Serbia у Грчкој.

Поред великог броја медија (Voria TV, Vergina TV, ET 3TV, Skai TV, Atlas TV, Antenna TV, Star TV, Omorfia Taksidia TV, Radio Thesalonikki, Etnos Newspaper, новинска агенција Аthenian Macedonian, лист Demokratia Асоцијација туристичких новинара Грчке) догађају су присуствовали и генерални директор Конгресног бироа Солуна, директор Америчког колеџа у Солуну, званични представник манастира Хиландар. Од присутних туристичких агенција били су Vergina Travel, Filos Travel, Choice Travel, Silver Holidays, IOLE Travel, Mythos Holidays, Dimakis Travel, Zeus Travel, Athos Hellas, Zorpidis Travel и друге.

После успешно реализоване промоције у Солуну, Београд и Србија ће до краја недеље представити нашу понуду у Атини, а затим и Лариси.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here