Mesto za reklamu
  1. 07. 2021.

Нови дан и нове борбе репрезентативаца Србије у Токију. Новак Ђоковић у борби за два финала – у синглу и у миксу са Нином Стојановић. Зорана Аруновић и Јасмина Миловановић без финала. Српски дан затвара Андреј Барна у пливању слободним стилом 50 метара.

Стрељаштво – Аруновић и Миловановић без финала

Зорана Аруновић и Јасмина Миловановић нису успеле да се пласирају у финале такмичења малокалибарским пиштољем са 25 метара.

Зорана је у квалификацијама заузела девето место, док је Јасмина завршила као 30.

Веслање – Јовани Арсић укупно 15. место

Васлачица Јована Арсић 3. местом у Ц финалу заузела је укупно 15. позицију временом 7:43.30.

*****

Садржајан и узбудљив дан је за нама, а шести дан на 32. летњим Олимпијским играма је био више него успешан за репрезентативце Србије.

Нови дан је почео, нажалост неки такмичари нису остварили оно што су желели, а највећа очекивања усмерена су нам на тенис.

На терен ће Новак Ђоковић, који у полуфиналу Игара игра против Александра Зверева (програм почиње у 8.00, Новаков меч је други по реду – очекује се око 10.00).

Нешто касније, игра се и полуфинале турнира у микс дублу, где ће Новак Ђоковић и Нина Стојановић играти против Елене Веснине и Аслана Карацева (очекује се око 14.00).

Седми дан, када су такмичари из Србије у питању, затвара Андреј Барна, који плива слободним стилом на 50 метара (12.12).

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here