Mesto za reklamu
  1. 07. 2021.

Четрдесет девето издање Филмског фестивала у Сопоту, у извршној продукцији Центра београдских фестивала (ЦЕБЕФ), и у сарадњи са Центром за културу Сопот, биће одржано од 11. до 17. јула 2021. у Центру за културу Сопот.

Филмски фестивал у Сопоту ове године пружиће љубитељима и поштоваоцима филмске уметности јединствену прилику да прате проширени фестивалски програм, с обзиром на то да током јула 2020. фестивал није одржан због погоршане епидемиолошке ситуације.

Ове године ће публика захваљујући поменутом интегрисању програма, моћи на једном месту да испрати целокупну продукцију домаћег филма у периоду од две године које су за нама.

У току седам дана фестивала у Сопоту биће приказано 23 филма у такмичарском програму, четири филма ван конкуренције, као и четири филма за децу. Посебан додатак манифестацији ове године биће кратки филмови младих аутора.

Поред филмских пројекција, Филмски фестивал у Сопоту ће имати разноврстан пратећи програм који ће, поред традиционалног свечаног отварања фестивала уз дефиле филмских екипа, доделу почасних награда, концертни програм и ватромет, садржати панел дискусију, изложбу…

Слоган овогодишњег фестивала „У предворју јубилеја”, подсећа и најављује да ће фестивал наредне године доживети своје јубиларно 50. издање.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here