Mesto za reklamu
  1. 02. 2020.

Слаб и умерен мраз током преподнева, али без јаког ветра.У источној Србији слаб снег. Поподне разведравање и отопљавање. У нижим пределима путеви су суви или местимично влажни, док у планинским пределима треба рачунати са снегом па је нужно бити опрезан за воланом.

Време: 

Према очекивањима метеоролога РХМЗС јутрос слаб и умерен мраз. Током дана умерено до потпуно облачно, у планинским пределима и понегде на северу и истоку са слабим снегом. После подне и увече постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, на истоку и у планинским пределима повремено јак, северозападни. Најнижа температура од -7 до 0 степени, највиша од 3 до 8 степени.

Сутра ујутро слаб мраз, понегде по котлинама магла. У току дана сунчано. Ветар слаб, променљивог смера. Најнижа температура од -5 до -2 степена, највиша од 3 до 8 степени.

У недељу ујутро слаб и умерен мраз, понегде по котлинама магла. У току дана сунчано и мало топлије. Ветар слаб, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -8 до -2, највиша од 5 до 10 степени.

У понедељак мало и умерено облачно, суво и топлије. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Увече на северу, током ноћи и у осталим крајевима наоблачење са кишом, на високим планинама са суснежицом и снегом. Најнижа температура од -4 до 4,највиша дневна од 10 до 15 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 11.02.2020. до 15.02.2020.)
Умерено до потпуно облачно и свежије у уторак и среду местимично са кишом, на високим планинама са снегом, у осталим данима углавном суво.

Саобраћај:

Последњи радни дан у овој недељи обележиће променљиве временске прилике, претежно облачно време, и са слабим снегом углавном на планинама, саопштио је АМСС.

Темепературе су и у току овог јутра испод нултог подељка, а јак мраз у многоме отежава чишћење и проходност путева, јер и бачена со при ниским темепартурама нема прави ефекат, па на појединим деоницама могућа је поледица, али и лед на путу.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП “Путеви Србије”: на наплатним рампама нема задржавања.

Према информацијама Управе граничне полиције, добијеним у 05:15 часова, нема задржавања.

Од стране Мађараских пограничних органа, њихов гранични прелаз Томпа је затворен за све видове саобраћаја (ГП Келебија са српске стране).

Камиони на Хоргошу, на излазу чекају 90 минута, а на Батровцима 240 минута.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here