Mesto za reklamu

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић разговарала је данас са копредседавајућим Српском кокусу у Конгресу Сједињених Америчких Држава конгресменом Тедом Поом о билатералним односима, актуелној политичкој ситуацији и наставку економске сарадње.

2.11.2018.

Бранбић се захвалила Поу на досадашњој доброј сарадњи и истакла да је за Србију значајно да има подршку Сједињених Америчких Држава око наставка преговора Београда и Приштине.  Она је додала да став САД да нема црвених линија такође доприноси напорима за постизање трајног и одрживог решења за Косово и Метохију.

По је истакао да ће Сједињене Америчке Државе наставити са улагањем у Србији кроз компаније које већ послују у нашој земљи и оценио да добра економска сарадња позитивно утиче на политичке односе двеју земаља.

„Српска стварност“ / владасрбије.рс /

 

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.