Mesto za reklamu
  1. 07. 2022.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС и данас ће у Србији бити сунчано и веома топло. Температура ће бити однајниже  јутарње од 12 степени до највише дневне температуре од 33 до 35 степени.

Време у Србији:

Према прогнози РХМЗ, у Србији ће бити сунчано и веома топло, увече и током ноћи на северу наоблачење са кишом и локалним пљусковима са грмљавином.

Ветар слаб до умерен углавном северни, на северу Србије увече и током ноћи у зони падавина повремено и јак.

Најнижа температура од 12 степени на југу до 21 степен у централним и северним пределима, а највиша дневна температура од 33 степена до 35 степени.

Време у Београду:

У Београду ће бити сунчано и веома топло, током ноћи умерено наоблачење које у другој половини ноћи може условити кишу или локални пљусак на ширем подручју града.

Ветар слаб до умерен углавном северни.

Најнижа температура од 18 степени до 21 степен, а највиша дневна температура око 35 степени.

Прогноза за наредних седам дана:

У суботу се очекује променљиво облачно, а ујутру на северу Србије, током дана у брдско-планинским пределима краткотрајна киша или пљусак са грмљавином.

У суботу крајем дана, током ноћи, као и у недељу ујутру пролазно наоблаћење са кишом, пљусковима и грмљавином.

У недељу променљиво и углавном суво, уз слаб и умерен, понегде и јак северозападни ветар.

Следеће седмице претежно сунчано, само још у понедељак у брдско-планинским пределима на истоку земље могућа је краткотрајна киша или пљусак.

У суботу на северу, а у недељу и понедељак и у осталим крајевима најављен је пад температуре на вредности од 26 до 30 степени.

Од уторка се очекује поново пораст температуре.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here