Mesto za reklamu
  1. 04. 2021.

Новак Ђоковић савладао Јаника Синера са 6:4, 6:2 и пласирао се у треће коло мастерса у Монте Карлу. Наредни противник првог тенисера биће Данијел Еванс, који је у два сета савладао Хуберта Хуркача.

Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић успешно је стартовао на мастерсу у Монте Карлу, пошто је у два сета савладао талентованог тинејџера Јаника Синера – 6:4, 6:2.

Новаку је то био први такмичарски меч после готово два месеца (као носилац је био слободан у првом колу), али и први меч који је одиграо на шљаци ове сезоне, па тријумф против једног од најбољих младих тенисера на туру свакако много значи.

Синер је показао да је у одличној форми, недавно је играо финале мастерса у Мајамију, али је Ђоковић једноставно бољи и искуснији у овом тренутку.

Млади Италијан први је дошао до брејка на мечу, Новак узвратио, али када се чинило да српски тенисер иде по први сет – Синер прави још један брејк и уноси неизвесност.

Ипак, Ђоковић не дозвољава да се ствари закомпликују и новим брејком осваја први сет – 6:4.

У другом сету Ђоковић је имао нешто лакши посао. Чини се да се већ добро загрејао, а почео је и да чита игру противника – 6:2.

Ово је био први међусобни дуел два тенисера. Победом против Синера, Новак је започео сезону са десет везаних победа, шести пут у каријери.

Ђоковић ће у трећем колу играти против Данијела Еванса, који је са 2:0 у сетовима (6:4, 6:1) савладао Хуберта Хуркача.

 „Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here