Mesto za reklamu
  1. 08. 2019.

На 17. „Бир фесту“ посетиоци ће од 14. до 18. августа уживати током 105 сати бесплатног музичког програма, који ће на четири бине извести више од 600 музичара.

Музичко загревање прве вечери на Главној бини почеће уз Рок оперу и више од 100 извођача на бини, који ће оживети незаборавне рок хитове.

Прве вечери наступиће и највећа звезда фестивала, Џони Мар, гитариста групе „Смитс“, који ће после наступа на престижним светским фестивалима „Гластонбери“ и „Сигет“, први пут наступити и у Србији.

На Главној бини концерте ће одржати и бројни гости из региона Мањифико, „Мајке“, „Бркови“, Војко В, „Урбан & 4“, „Елементал“, „Атомско склониште“, „Бомбај штампа“ и многи други, а ту су и домаћи извођачи Дејан Цукић, Марко Луис, „Кербер“, „Електрични оргазам“, „Негатив“, Биља Крстић, „Тап 011“, али и ветерани „Бир феста“ –„Ван Гог“, „Ортодокс Келтс“, „Ју група“ и Инспектор Блажа.

На посебној Бунт рок бини публика београдског „Бир феста“ видеће 30 најзапаженијих бендова и аутора „Бунт рок фестивала РТС-а“.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here