Mesto za reklamu
  1. 05. 2022.

Према очекивањима метеоролога РХМЗС данас ће у Србији бити углавном облачно, са повременом кишом, па и пљусковима и биће свежије.  Температура ће бити од најниже јутарње од 13 степени, до највише дневне од 29 степени.

Време у Србији:

У Србији ће бити умерено и потпуно облачно, у већем делу свежије, местимично с кишом, у источној и јужној Србији топло и са локалним пљусковима са грмљавином и највишом дневном температуром од 19 до 29 степени.

Најнижа температура износиће од 13 до 18, а највиша од 19 на северозападу до 29 степени на истоку и југу, наводи Републички хидрометеоролошки завод.

Ветар слаб и умерен, северни и северозападни, само ујутро и пре подне у јужној Србији, јужни и југоисточни.

Време у Београду:

И у Београду сутра облачно и свежије, повремено с кишом.

Ветар слаб и умерен, северни и северозападни.

Најнижа температура око 18, највиша око 21 степен.

Прогноза за наредних седам дана:

Према изгледима времена за наредних седам дана, до суботе, 4. јуна, умерено и потпуно облачно и свеже, местимично с кишом, у јужној Србији и са локалним пљусковима са грмљавином, а на истоку земље локално се очекује велика количина падавина.

РХМЗ такође упозорава да се у недељу,у источној Србији локално очекује велика количина падавина од 20 до 40 мм, локално и око 60 мм за 24 сата.

У понедељак на северу претежно облачно, понегде с кишом, а у осталим крајевима променљиво облачно, местимично са краткотрајном кишом или пљуском.

У уторак променљиво облачно и топлије, у већини крајева суво са сунчаним интервалима, само понегде могућа је краткотрајна киша или пљусак. Од среде до краја периода претежно сунчано и топло.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here