Mesto za reklamu
  1. 03. 2020.

Метеоролози за данас и наредне дане најављују хладније и кишно време.

Данас облачно и осетно хладније, местимично с кишом, на планинама са снегом. Више падавина у Поморављу, на истоку и југоистоку. Ветар слаб и умерен, у Војводини и на истоку повремено јак, северозападни. Најнижа температура од 6 до 10, највиша од 8 на северу до 14 степени на југоистоку.

Време наредних дана на основу прогнозе РХМЗС:

Среда Облачно и осетно хладније, местимично с кишом, на планинама са снегом. Више падавина у Поморављу, на истоку и југоистоку. Ветар слаб и умерен, у Војводини и на истоку повремено јак, северозападни. Најнижа температура од 6 до 10, највиша од 8 на северу до 14 степени на југоистоку.

Четвртак На северу и западу претежно сунчано. На истоку и југоистоку претежно облачно, понегде још са слабом с кишом, на планинама са слабим снегом, после подне разведравање. Ветар слаб и умерен, у источној Србији и јак, северозападни. Најнижа температура од 1 до 6, највиша од 9 до 14 степени.

Петак Ујутро и пре подне на западу и северу, а после подне и увече и у осталим крајевима наоблачење с кишом, у вишим планинским пределима са снегом. Јужни и југоисточни ветар у појачању. Најнижа температура од 0 до 6, највиша од 10 до 15 степени.

Субота Облачно и ветровито, местимично киша, у вишим планинским пределима снег. Ветар умерен, јужни и југозападни, после подне и увече северни и северозападни. Најнижа температура од 3 до 7, највиша од 10 на северозападу до 17 степени на југоистоку.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 08.03.2020. до 12.03.2020.)
Променљиво и мало топлије, у појединим данима киша. Температура око и мало изнад просечних вредности.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here