Mesto za reklamu
  1. 02. 2020.

Претежно сунчано. Највиша дневна температура од 6 до 11 степени. Саобраћај умереног интензитета.

Према информацијама из РХМЗ овога јутра очекује нас слаб и умерен мраз, понегде краткотрајна магла. Током дана биће претежно сунчано и мало топлије. Ветар слаб, југоисточни. Јутарња температура од -8 до -3 степена, највиша дневна од 6 до 11 степени.

Време наредних дана:

Понедељак: Мало и умерено облачно и осетно топлије. После подне на крајњем северу, а увече и током ноћи и у осталим крајевима јаче наоблачење, местимично с кишом, на високим планинама са снегом. Ветар умерен, на планинама и северу Србије повремено јак, јужни и југозападни. Јутарња температура од -5 до 3 степена, највиша дневна од 6 степени на истоку до 19 степени на западу.   

Уторак: Умерено до потпуно облачно, местимично с кишом, на високим планинама са снегом. Средином дана и после подне на северу, а затим и у већини осталих крајева слабљење и престанак падавина уз делимично разведравање. Ветар умерен и јак, југозападни и западни, средином дана у скретању на северозападни, после подне и увече у слабљењу. Јутарња температура од 3 до 8 степени, највиша дневна од 10 до 14 степени.              

Среда: Променљиво облачно, понегде са кишом, на планинама са суснежицом и снегом. Ветар слаб до умерен, променљив. Јутарња температура од 1 до 5 степени, највиша дневна од 9 до 13 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана
У четвртак суво са дужим периодима сунчаног времена. У петак и за викенд облачно, местимично са кишом, на планинама са суснежицом и снегом. Почетком следеће седмице суво.

Саобраћај умереног интензитета

У Србији се јутрос саобраћај одвија умереним интензитетом, а у поподневним и вечерњим сатима очекује се већи број возила, посебно на путевима који воде ка градовима и већим насељеним местима, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Временски услови су повољни, падавина нема, коловози су суви, а проходност путева је добра.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП “Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Како је саопштила Управа граничне полиције, задржавања нема ни на путничким терминалима граничних прелаза у земљи, док на теретним терминалима возила на излаз из земље на Батровцима чекају три сата, а на Хоргошу 60 минута.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here