Mesto za reklamu
  1. 02. 2019.

Председник Србије Александар Вучић креће данас у дводневну посету Пчињском округу, где ће започети кампању “Будућност Србије”.

У оквиру посете југу Србије, председник Вучић ће посетити Алексинац, Врање, Владичин Хан, Трговиште, Сурдулицу, Бујановац и трасу Коридора 10 у Грделичкој клисури, најавила је Служба за сарадњу с медијима председника.

Вучић је раније најавио почетак ове кампање у оквиру које ће обићи свих 29 округа у Србији како би грађанима представио постигнуте резултате, какви су даљи планови и да чује њихове примедбе.

Тада је рекао да ће кренути управо од Пчињског округа, где се иначе завршава најтежи деопута кроз Грделичку клисуру, али радићемо и на изградњи јефтиних станова.

Очекује се да ће Председник током ове кампање обићи 100 општина у жељи да чује примедбе људи, шта је то што их тишти, да покаже колико је школа, вртића, болница отворили или обновили, а у каквом су коатрастрофалном стању били.

Током промоције почетка кампање “Будућност Србије” на новом Инстаграм налогу, у уторак, а на првој објављеној фотографији види се шта му је најважније у првом дану кампање у којој ће промовисати инфраструктурне пројекте, економске резултате, путну инфраструктуру, стране инвестиције…

“Грделица – Коридор 10, Јумко – радници, Владичин Хан – две фабрике, Трговиште – Симпо, Бујановац – разговор са грађанима”, то је пет тачака плана који је председник Србије представио сарадницима.

„Српска стварност“ / РТС /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here