Mesto za reklamu
  1. 05. 2019.

Председник Србије Александар Вучић од предстојеће седнице Скупштине Србије о Косову и Метохији очекује да се грађанима покаже шта је то што се заиста збива, шта је урађено добро, шта погрешно и шта је то што може још да се уради.

Вучић је, у интервјуу порталу Телеграф, рекао да не очекује да се неко из опозиције сложи с тим.

Како истиче, суштина је да имамо право да изнесемо шта је то што смо урадили, шта ћемо радити, какви су нам планови.

“Друга ствар је та што некима од њих не одговара да кажу ”види, ови су успешнији, па зато губимо изборе”, него ће увек бити криви медији или ко зна ко већ”, каже Вучић.

Упитан да ли би седница 27. маја у Скупштини Србије посвећеној КиМ могла да буде зачетак дијалога између власти и опозиције, Вучић је рекао да дијалога има сваког дана и да “нико од нас не чезне да се сретне један с другим, нити се много волимо, нити треба да се фолирамо како ћемо много да се волимо”.

Немам велике снове, али мислим да је важно да се чује аргументација, нагласио је председник Србије.

Он је изнео очекивање да ће данашњи избори на северу КиМ протећи мирно и каже да је сигуран да ће 99 одсто Срба гласати за Србе и политику која подржава Београд.

Упитан да ли и шта може да се деси у наредних месец и по дана до 1. и 2. јула када је у Паризу заказан наставак разговора између Београда и Приштине, Вучић је рекао да нема никакве сумње да не може ништа да се догоди.

“Да ли ће нешто у појавном облику да се догоди, да буде тобож нешто мање агресије и нешто пријатније”, то је већ питање, рекао је председник Србије у интервјуу Телеграфу.

„Српска стварност“ / Телеграф /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here