Mesto za reklamu
  1. 06. 2020.

Потпуно смо спремни за нови талас коронавируса, јер је наша економија припремљена, рекао је председник Александар Вучић на онлајн конференцији “Здравство у Србији после пандемије”.

Александар Вучић је, отварајући снимљеним видео обраћањем онлајн конференцију “Здравство у Републици Србији после пандемије”, рекао да је нас коронавирус као државу натерао да се ослонимо на себе и дамо одговор на кризу.

“Потпуно смо спремни за нови талас вируса корона, јер је наша економија припремљена, рекао је председник Вучић на конференцији на којој су учествовали и директорка Уницефа Ређина Доминикс и шефица канцеларије Европске инвестиционе банке за Западни Балкан.

“Улагаћемо све већи новац, повећаваћемо плате, ми смо једина земља која је за трајно повећала плате за 10 одсто. Оно што нам је приоритет јесте да радимо на солидарности које није било довољно, да радимо на изградњи објеката, да улагажемо у људе, у наше лекаре и особље”, рекао је Вучић

Према његовим речима, приоритет је и излазак из економске кризе и по том питању сматра да ће Србија бити међу најбољим земљама у Европи и свету.

„Српска стварност“

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here