Mesto za reklamu

28.05.2019.

Председавајући и српски члан Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је Срни да је операција специјалних снага РОСУ озбиљан ударац на крхки мир на Косову и Метохији и да не може бити толерисана ни од нечега што се зове међународна заједница, која је присутна у овој јужној српској покрајини.

Додик је истакао да држава Србија има право да штити свој народ, који је остао незаштићен чак и од међународних снага које би требало да и њима, као и Албанцима на Косову и Метохији, гарантују безбједност.

– Образложења да је јутрошњи упад на сјевер Косова и Метохије у функцији борбе против криминала су несувисла, јер да би се појединци привели правди не морате да дижете специјалне јединице са дугим цијевима које узнемире све становништво на Косову и Метохији – истакао је Додик.

Према његовим речима, посебно је чудно образложење да су на тај начин хапшени припадници полиције.

– Они су могли бити ухапшени мирно на својим радним местима, ако је било основа за њихово хапшење. Зато је потпуно јасно да овдје није ријеч о борби против криминала. Ово је борба против останка Срба на Косову и Метохији и покушај да се испровоцира њихов нови егзодус – нагласио је Додик.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here