Mesto za reklamu

22.08.2019.

„Никоме ништа нисмо направили и није им ово требало, иако морам рећи да је свему кумовао и алкохол, јер су били пијани, а један од њих троје је и говорио да не жели у томе учествовати“, каже Веселинка Мандић, супруга власника кафића у Книну у коме су синоћ нападнути Срби.

Синоћ је у месту Уздоље на подручју Книна неколико људи у локалу вербално и физички напало власницу и госте, при чему су оштетили и инвентар објекта, саопштила је полиција. Том приликом пет особа је лакше повређено, међу којима и један малолетник. Исте вечери у месту Ђеврске више људи је вербално, а потом и физички напало власника угоститељског објекта и госте и оштетило инвентар, саопштила је полиција.

Веселинка Мандић, супруга власника кафића у Ђеврскама, за „Вечерњи лист“ испричала је шта се догодило. Коментаришући наводе да се напад догодио за време гледања утакмице Црвене звезде, рекла је да се гледала утакмица Динама и Росенборга и да ни немају програм за гледање Црвене звезде, иако су их нападачи питали да ли навијају за Звезду. Каже да су нападачи дошли у Голфу шибенских регистрација, вређали их на националној основи и питали да ли слушају ли Томпсона…

„Дошла су три мулца, који немају ни 25 година, одмах је један почео вређати на националној бази — ’Срби, ићи ћете у колоне, тракторима ћете бежати‘ и одмах је почело. Тај други је после насрнуо на мога мужа. Сав народ што је ту био отишао је кући, остали смо сами. Била сам на спрату, видјела сам их, сишла сам. Остали смо као две, не аветиње, него два кретена, остали смо сами, чекали смо полицију“, рекла је Веселинка Мандић.

„Поломио нам је вешалицу за гардеробу, столице је бацао преко улице, када су људи који су седили отишли. Овај, кад је изашао, бацио је боцу од Карловачког, да је неко био ту, сви би се исекли“, рекла је супруга власника.

Додаје и да се један од нападача није ни помакао ни проговорио и да су били под дејством алкохола. Каже да је њен супруг, срчани болесник, морао да попије таблету.

„Ником ништа нисмо направили и није им ово требало, иако морам рећи да је свему кумовао и алкохол, јер су били пијани, а један од њих троје је и говорио да не жели у томе да учествује. Напали су ми мужа, који се сав тресао, бацали су боце, столице, разбили су и витрину и нисмо спавали до два ујутро. Још се тресем“, рекла нам је Веселинка Мандић.

Све укупно трајало је, каже, тридесет минута.

„Вређали су — ’Срби, слушате ли Томпсона, за кога навијате, јел за Црвену звезду, бежаћете опет у колони, с тракторима, ако ишта будете могли и да понесете, што сте се враћали‘ и тако, у том правцу“, каже Веселинка Мандић, која је похвалила рад полиције, на који нема примедби.

„Српска стварност“ / rs.sputniknews.com /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here