Mesto za reklamu
  1. 03. 2020.

Странка Заветници предала је Републичкој изборној комисији листу кандидата за посланике на парламентарним изборима расписаним за 26. април.

Листа носи назив “Храбро – Милица Ђурђевић Стаменковски – Српска странка Заветници”.

Милица Ђурђевић Стаменковски рекла је да је та странка прикупила и РИК-у предала више од 11.000 потписа грађана, а да ће изборна кампања Заветника зависити од околности у земљи и региону, изазваних епидемијом вируса корона.

Ђурђевић Стаменковски очекују улазак Заветника у парламент и сматра да ће бити “право освежење на политичкој сцени”, да ће, каже, “на неки начин бити глас свих грађана”.

Додала је да су Заветници од регистрације странке, 23. августа прошле године, у својеврсној политицкој кампањи, и да сада имају више десетина нових одбора, као и више десетина хиљада чланова и симпатизера.

Истакла је да је у деликатним тренуцима, као што је тренутна ситуација у земљи, потребно да сви покажу народно јединство и, пре свега, политичку одговорност.

“Заветници желе да на политичку сцену врате те вредности и категорије, одговорност, храброст, достојанство и доследност”, рекла је Стаменковски.

Позвала је све политичке актере у земљи да у тренуцима када је угрожено здравље грађана, а што је изнад свих политичких подела, покажу да су сви заједно спремни да дају свој допринос и одговоре на тај изазов.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here