Mesto za reklamu
  1. 04. 2021.

Састанак представника партија које чине парламентарну већину у Црној Гори и премијера Здравка Кривокапића завршен је и биће настављен у недељу. Посланица ДФ-а Бранка Бошњак је изјавила да је било речи и о министру правде Владимира Лепосавића. Иначе, председник Ђукановић данас је изјавио да је од премијера неморално да га оптужује да он организује протесте у ЦГ против њега.

„Кад смо дошли на састанак, нисмо знали шта је тема. Премијер је изложио ову кризу везану за министра Владимира Лепосавића и његову смену и после тога је хитно добио позив да мора да иде због ситуације и блокаде путева у свим градовима“ казала је Бранка Бошњак, не износећи више детаља.

На састанку, одржаном у Влади, били су и: Милош Конатар (УРА), Миодраг Лекић (ДЕМОС), Маја Вукићевић (ДНП), Симонида Кордић, Владимир Јоковић (СНП), Максим Вучинић (Радничка партија), Срђан Павићевић (ЦИВИС), Момо Копривица (Демократе).

Иначе, долазак Копривице био је испраћен увредљивим добацивањима из групе од око 60 грађана који су се окупили код зграде Владе, а које се односило на лидере УРА и Демократа, Дритана Абазовића и Алексу Бечића, пренеле су „Вијести“.

*****

Иначе, председник Црне Горе Мило Ђукановић саопштио је да је крајње неморално од премијера Здравка Кривокапића да инсинуира да он организује протесте.

Ђукановић је то објавио на Твитеру, након што му је Кривокапић упутио поруку да не дестабилизује државу и да позове кућама народ који је извео на улице.

​„Узалудни су покушаји да сво своје незнање, непосвећеност и непостојаност покушава прикрити тиме што ће папагајски досадно за све окривити бившу власт. А сад је кренуо да то чини и према мени лично. Познато је, а о томе је у тренуцима еуфоричног расположења након победе на изборима говорио и сам премијер, да сам уложио и улажем сав напор да се извршна власт конституише, и да што квалитетније профункционише“, навео је Ђукановић.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here