Mesto za reklamu
  1. 10. 2019.

У Србији ће данас бити претежно облачно, хладно, местимично са слабом кишом, на високим планинама суснежица и краткотрајан снег.

Ветар слаб и умерен, северни, североисточни, увече у скретању на источни и југоисточни. Јутарња температура од 0 до 7 C, највиша дневна од 7 до 11 C, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Јутарња температура 5 C, највиша дневна 9 C. Током дана постепено разведравање, уз јачање јужног и југоисточног ветра.

Изгледи времена у Србији за наредних седам дана – до 7. новембра:

Од суботе пораст температуре. За викенд променљиво облачно са сунчаним интервалима, у кошавском подручју и на планинама умерен и јак јужни и југоисточни ветар, у недељу повремено са ударима олујне јачине.

Затим релативно топло, уз честа пролазна наоблачења и углавном слабе падавине.

Већи опрез за воланом због кише, магле и сумаглице:

Возаче из АМС С упозоравају и на смањену видљивост због магле и сумаглице поред река и канала због које у вожњи треба обратити пажњу на одстојање, јер су на деоницама где има магле и коловози местимично влажни.

Према последњим информацијама “Путева Србије” на наплатним станицама нема задржавања.

Нема задржавања ни на путничким терминалима на граничним прелазима у Србији.

Камиони на прелазу Хоргош на излазу из земље чекају сат и по, док теретна возила на прелазу у Сремској Рачи и Келебији чекају око сат времена.

Агенција за безбедност саобраћаја подсећа возаче да је, од 1. новембра до 1. априла, законска обавеза да им возила буду опремљена са све четири зимске гуме, уколико је на коловозу снег, лед или поледица.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here