Mesto za reklamu
  1. 07. 2019.

Кошаркашу Црвене звезде Огњену Кузмићу, после јучерашње максилофацијалне операције, урађен је нови детаљан преглед скенером, саопштили су црвено-бели.

“Нови прегледи скенером главе и плућа показали су да нема компликација, а Кузмићу следи буђење из индуковане коме. Клуб се још једном захваљује свима на исказаној бризи за здравствено стање нашег кошаркаша. Нови прегледи скенером, главе и плућа, које је обавио лекарски тим Ургентног центра у Београду, показали су да нема појаве нових процеса и компликација повреда главе (мозак и даље благо отечен након трауме)”, стоји у саопштењу клуба са Малог Калемегдана.

Додаје се да су нови прегледи плућа показали знатно боље резултате и одлуком лекарског тима, Кузмић ће полако бити пробуђен из стања индуковане коме у којој се налази од недеље када је доживео тешку саобраћајну несрећу.

“КК Црвена звезда још једном се захваљује свима који и даље свакодневно изражавају бригу и пружају велику подршку нашем играчу. Клуб ће као и до сада наставити свакодневно и у договору са лекарским тимом да информише јавност о здравственом стању репрезентативца Србије и кошаркаша Црвене звезде”, наводи се.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here