Mesto za reklamu
  1. 02. 2019.

Глумац Мики Манојловић нашао се на удару критика на друштвеним мрежама због ставова које је изнео за радио Дојче веле, попут оцене да су протести узалудни јер опозиција нема програм.

Први је на те ставове реаговао глумац, а од скоро председник Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић, који је на Твитеру иронично написао: “Е, ако је Предраг Мики Манојловић рекао да су протести узалудни, онда су узалудни. ‘Ајмо, пакујте се у свих тих 40 градова диљем Србије и кући”.

Реаговао је и редитељ Срђан Драгојевић, који је у одговору на интервју објавио инсерт из свог филма “Ране” у коме је Манојловић глумио и у коме псује “оне који су издали српску земљу” и виче “издаја”.

У другом твиту он је написао да нису сви који не подржавају протесте купљени.

“Неки су, једноставно, мизантропи, циници и немају потребну емпатију, нити осећај гнева на неправду и према владавини шљама. И даље су врхунски уметници”, написао је Драгојевић.

Након њих и други корисници Твитера критиковали су Манојловића.

Неки од коментара били су “Како лако Мики постаде Маус! АМИН!”, “Мики Манојловић, кандидат за следећег Лазу Ристовског”, “А био је кул тип” и многи други.

Манојловић је у интервјуу за Дојче веле изјавио да су протести узалудни јер данашња опозиција нема програм, ако и да су све партије искоришћавале уметнике.

“Дакле, уметници се искоришћавају на почетку. А тако ће бити и сада. Не желим ништа много да кажем, али опозиција сада, она нема програм. Тако да је њихов протест узалудан. Они протестују због 31 ствари”, додао је Манојловић.

„Српска стварност“ / РТВВ /

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here