Mesto za reklamu

01.10.2020.

Словенац Алијаж Бедене је савладао Николу Милојевића са 3:1 по сетовима 7:5, 2:6, 6:1, 7:6 и пласирао се у треће коло Ролан Гароса.

Милојевић је заустављен у Паризу, пружио је солидан отпор Словенцу. Освојио је један сет у тај-брејку четвртог имао прилику, али није успео да задржи предност, па је Бедене заслужено стигао до победе.

Милојевић је одлично ушао у меч на старту је одузео сервис противнику. Предност је чувао до осмог гема када Словенац враћа брејк.

Изгледало је да ће сет бити решан у тај-брејку, међутим Бедене у дванаестом гему одузима сервис нашем тенисеру и осваја први сет са 7:5. Милојевић није имао прилике за поправни.

Други сет припао је нашем тенисеру. Одлично је сервирао, а то му је дозволило да притиска сервис противника. У петом и седмом гему успео је да одузме сервис Словенцу, а потом и реши сет у своју корист – 6:2.

Слична слика и у трећем сету, само су улоге биле замењене. Сада је Словенац био бољи, он је доминирао и диктирао темпо. У другом и петом гему прави брејк и добија трећи сет са 6:1.

Велика борба у четвртом сету. Средином сета тенисери су разменили по један брејк. Потом су обојица успела да задрже свој сервис. Сет, испоставило се и меч, је решен у тај-брејку.

Милојевић је први стигао до мини-брејка. Међутим Словенац је брзо преокренуо, стекао мини-брејк предности и на крају добио овај период са – 7:4.

„Српска стварност“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here